Arkivfoto

Arkivfoto

Debat:

Ja, vi kan BÅDE fremme vækst OG grøn omstilling

"Lad os indføre den grønne opstilling med omtanke, så vi også har råd til bedre velfærd med mere," lyder det fra læserbrevsskribenten

Morten P. Hansen, Damgårdsvej 22, 8660 Skanderborg

Debat Ovennævnte skribent kan åbenbart ikke overskue grøn omstilling og en sekssporet motorvej, som Fatma Øktem har gjort sig til talskvinde for.

Men kære Thomas, det kan nemt lade sig gøre.

Venstre mener, for mig at se, at vi samtidig med, vi fremmer væksten i vort samfund, og dermed udbygger velfærden, kan fremme den grønne omstilling. Men det er jo svært at se for en socialist med skyklapper på.

De øvrige trafikpolitiske tiltag du nævner, er alle omfattet af brede forlig. Så det er ikke alene Venstres værk. Her er jernbanen over Vejlefjord dog ikke med. Det er med i den udskældte Togfond, som vil fjern Vejle og Skanderborg fra den direkte togtrafik.

Du skriver jo også at en million elbiler ikke kan lade sig gøre i 2030, men for eksempel en halv million hybridbiler er vel et skridt på vejen.

Lad os indføre den grønne opstilling med omtanke, så vi også har råd til bedre velfærd med mere. Men vil du sætte samfundet i stå, så vi alle skal leve som Bonderøven?

Du har ikke nogen ønsker, kun brok.

Publiceret 14 July 2019 06:00