Står alene og tager fejl

Af
Dansk Folkeparti

SF

Det radikale Venstre og Socialdemokratiet i Skanderborg Byråd

LÆSERBREV Anders Laugesen kritiserer Skanderborgs borgmester for udemokratisk mødeledelse og årsagen til kaos på det seneste byrådsmøde.

I virkeligheden er det Anders Laugesen selv, der (igen) skaber kaos og tydeligvis ikke er i dialog med sin egen partigruppe.

Enhver der deltog i byrådsmødet ved og kunne ved selvsyn se, at der ikke var borgmesteren, men de borgerlige partier og Anders Laugesens egne partifæller i Venstre, der pressede på for at få en sag om en lokalplan i Ry behandlet.

Hele dagen op til byrådsmødet var de borgerlige partier meget aktive med at kontakte byrådets øvrige partier. Det klare budskab var, at de ville sikre, at lokalplansagen blev behandlet på byrådsmødet og ikke blev taget af dagsordenen. Dette skete åbenbart uden at Anders Laugesen var orienteret af sin egen Venstre-gruppe.

På byrådsmødet foreslog De Konservative under punktet “godkendelse af dagsordenen”, at byrådet behandlede sagen om lokalplanen i Ry. I nævnte rækkefølge blev det bakket op af først Dansk Folkeparti, De Radikale, Venstre (minus Laugesen), SF og Socialdemokraterne.

Anders Laugesen burde måske tage en snak med sin egen partigruppe om, hvordan de fremover håndterer sager, hvor de er uenige internt i Venstre.

Der gavner i hvert fald ikke det ellers gode samarbejde i Skanderborg Byråd, at Anders Laugesen skælder ud på alt og alle, fordi dialogen og samarbejdet mellem Laugesen og den øvrige Venstregruppe tydeligvis ikke fungerer.

Publiceret 14 January 2019 13:30