Arkivfoto

Arkivfoto

Debat:

Sammen om Skanderborg

Anders Skriver, byrådskandidat for Socialdemokratiet

Som ny byrådskandidat er jeg utrolig stolt over at være en del af holdet.
 
Socialdemokratiet har til kommunalvalget 21. november ret nemt kunnet samle et stærkt hold på intet mindre en 23 kandidater, som er klar til at stå sammen om Skanderborg. Dermed ikke sagt, at der ikke er plads til flere på listen, målet er stadig at nå de 25 kandidater.
 
Jeg er glad for den tillid og opbakning, som jeg har modtaget som ny kandidat. En opbakning, der gør, at jeg nu kan stå som nr. 12 på stemmesedlen.
 
Jeg finder det vigtigt, at vi i Skanderborg fokuserer på sammenhæng frem for særinteresser. Kommunalpolitik handler om mennesker.
 
Mange af de beslutninger, der træffes i byrådssalen, berører os borgere på et eller andet tidspunkt, derfor skal man kunne se helheden og gøre det godt for almenvellet.
 
Derfor er det også vigtigt, at det kommende byråd fortsat arbejder for at fremme livet ude i de små landsbyer, der ligger i oplandet.
 
De små byer har mange kvaliteter, derfor er det vigtigt at understøtte de små skoler, der betyder meget for landsbyerne.
 
Der skal være plads til alle i Skanderborg Kommune, både dem, der vil bo i byen, og dem, der vil bo på landet. Dette uden at skulle bekymre sig om dagpleje, vuggestue, børnehave og skolefritidsordning, især nu da børnetallet stiger.
 
Det samme gør sig gældende i den anden ende af livscyklussen, der skal være plads til at have forskellige behov for pleje. Derfor er det vigtigt, at alle plejebehov til ældre tages i betragtning i de kommende år, hvor antallet af ældre stiger. Mit slogan er: Vi skal passe på hinanden!
Og det gør vi bedst, når vi er sammen om Skanderborg.

Publiceret 08 June 2017 08:00