10 nye danske navne på plakaten til næste sommers Smukfest

Bersærk, Burhan G, Clara, Malurt, Queen Machine, Saveus, Tina Dickow, Tobias Rahim, When Saints Go Machine og Suspekt er på programmet afslører festivalen.

Artiklens øverste billede
Queen Machine kommer igen til Smukfest i 2022. Foto: Per Bille

Smukfest tilfører nu endnu 10 danske artister tilføjes til plakaten for næste sommers musikbegivenhed i Skanderborg.

Det er navne som Bersærk, Burhan G, Clara, Malurt, Queen Machine, Saveus, Tina Dickow, Tobias Rahim, When Saints Go Machine og Suspekt kommer på Smukfest i 2022.

Besærk er et heavy-metal band, der med deres seneste album SOL viser nye sider af bandet, men hvor sangene som altid udspiller sig i Bersærks mytiske univers - tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent, oplyser Smukfest i en pressemeddelelse.

Den næste i rækken er Burhan G, der gang på gang markerer sig som en af landets ypperste popartister. I mere end ti år har han samlet publikum om liveshows.

Clara har på kort tid plantet sit flag midt i dansk popmusik. Og på sit 2020-albummet, Growing Up Sucks, gør hun alle klogere på, hvem hun egentlig er, for sangene står som brudstykker af en ung kvindes dagbog. Med hendes nye album, der ventes færdigt i starten af 2022, vil publikum opleve Clara i ny, frisk og mere voksen udgave af sig selv.

Næste navn på plakaten er Malurt. Deres særkende er og bliver klassisk rock med et punket touch - råt og uforfalsket, præcis som dengang i de tidlige 80’ere, hvor Malurt i manges øjne var den ægte vare.

Malurt glæder sig til at genoptage deres reunion-tur. Men så bliver det altså også sidste gang, man får lov at se dem på Smukfest, før de igen parkerer bandbussen for altid, fortsætter pressemeddelelsen.

I over ti år har Queen Machine begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med koncertoplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits.

ear

Læs også

Del artiklen