Ry-forfatter mødte elverfolket: Nu udkommer bog nummer to

Endnu en fortælling om elverfolket fra Henriette Ditlevsen.

Artiklens øverste billede
Henriette Ditletsen er aktuel med ny bog. Foto: Claus Sonne

Forfatteren Henriette Ditlevsen fra Ry, der skriver bøger inspireret af naturen i området og sit eget møde med elverfolket, er nu aktuel med en ny bog, som udkom på Luciadag, 13. december.

Titlen på bogen er ’Òir li crotha, guld i den smukkeste form’. Det er bog nummer to i sagen om Mra og hendes møde med elvermanden Sdahr. Den første bog ”Mórad Rún, hemmelighedernes ophav” udkom 21 juni.

I en pressemeddelelse oplyser forfatteren, at bogen er en episk fantasyroman inspireret af den oldgamle keltiske verdensforståelse, med magi og en levende natur, samt Østens forståelse af energi.

Krydret med elverfolk, en kongetest og gudinden, som svæver nynnede over begivenhederne, udfolder fortællingen sig yderst overraskende.

En af de store og kendte forfattere i fantasygenren er eksempelvis J.R.R. Tolkien.

Bogen udkommer på forlaget Mellemgaard.

Henriette Ditlevsen er uddannet i mindfulness, chakrahealing og krystalhealing. Hun har gået på Teosofisk Akademi og har holdt foredrag om naturengle og træernes energi. Hun har guidet naturmeditationer på helligsteder og mødt det æteriske folk. Det var hendes møde med elverfolket i Ry, som blev til fortællingerne om elverfolket.

ear

Læs også

Del artiklen