Frokostjazz med Ked’li og Janni Lavrsen

Der skal vippes med fødderne til de swingende toner.

Artiklens øverste billede

Lørdag 27. november kl. 11.30 er der frokostjazz i Kulturhuset Skanderborg. Denne gang med bandet Ked’li og sangerinde Janni Lavrsen.

Orkestret Ked´li består af fem mænd i deres for øjeblikket bedste alder, alle med en fortid inden for jazz- og populærmusikken. De har holdt sammen i over 25 år, og har alle en forkærlighed for den swingende, udadvendte musik.

Orkestret Ked´li består af fem mænd i deres for øjeblikket bedste alder, alle med en fortid inden for jazz- og populærmusikken. Pressefoto

Repertoiret består af numre fra den store, amerikanske sangbog, iblandet danske evergreens. Målsætningen er altid at få publikum i godt humør, så der bliver vippet med fødderne - kedeligt er det aldrig.

Ked’li består af Poul Bock, Orla Madsen, Ole Hermansen, Keld Johnsen og Bjarne Møller. I dagens anledning er der indkaldt forstærkning i skikkelse af jazzsangerinden Janni Lavrsen fra Silkeborg.

Frokostplatte og bord på scenen er udsolgt, men man er velkommen til at nyde musikken fra stolerækkerne, fortæller Kulturhuset Skanderborg i en pressemeddelelse.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen