Blues'en er tilbage i Alling

Ny blues fylder beboerhuset først i december.

Artiklens øverste billede
Trainman Blues består af Richard Farrell: sang & guitar. Thomas Crawfurd: trommer. Laust Krudtmejer: bas. Ronni Boysen: guitar. Pressefoto

Alling Beboerhus præsenterer den københavnsk-irske kvartet Trainman Blues. Orkesteret albumdebuterede 15. marts 2018 med et helt forrygende værk, der bar orkesterets navn.

Trainman Blues har en absolut særegen lyd, der er en vellykket og velproduceret blanding af blues og mere up-to-date sort musik. Debutalbummet fik en Danish Music Award Blues (DMA) som Årets Danske Bluesudgivelse samme år.

Kernen i bandet er irske Richard Farrell, der er en enestående sanger, sangskriver, arrangør, guitarist, og produceren, komponisten, arrangøren samt bassisten Laust ”Krudtmejer” Nielsen. Med deres to medspillere udgør de et ”tight” Trainman Blues, der ikke lyder som noget andet band, og som bestemt er en messe værd.

»Richard Farrells sangskrivning styrer uden om de fortærskede bluesklicheer, i både det lyriske og melodiske indhold, uden at give afkald på de blå grundelementer som f.eks. længsel og smerte. Sangene handler således om alt hvad der rør sig i den internationale verden, og det allernærmeste rundt om ham selv, og ikke mindst i ham selv, med emner der kan omhandle alt fra krig til kærlighed, fra oprør til rummelighed, eller det helt jordnære, som at fortabe sig i nuet til sin kunst eller håndværk,« skriver arrangørerne i pressemeddelelsen.

Det er i Alling Beboerhus, det sker, lørdag 4. december kl. 21.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen