Stillingkoret med flere giver lys i mørket

Artiklens øverste billede
Daniel Kjær Holmberg er lærer på Kulturskolen og korleder af et nystartet drengekor. Til Lyset i Mørket koncert er han solist som tenor med Stillingkoret. Pressefoto

I samarbejde med Skorup-Tvilumkoret, én tenorsolist og et orkester med 11 professionelle musikere vil Stillingkoret lyse mørket op med festlig, klassisk julemusik – efter en lang, mørk periode uden koncerter.

Programmet består af både inderlige, stille julesange og af sprudlende, veloplagte julepotpourrier med festlig orkesterledsagelse.

Der bliver sunget værker af blandt andet Cesar Frank, Sergei Rachmaninov, John Rutter og publikum får selvfølgelig også lov til at mærke glæden ved at synge i flere fællessange.

Det er første gang tenoren Daniel Kjær Holmberg er solist sammen med Stillingkoret. Den unge mand er dog blevet kendt i musikkredse i Skanderborg som lærer på Kulturskolen og som korleder af et nystartet drengekor, som er opstået i et samarbejde mellem Kulturskolen og Skanderborg Provsti. Han begyndte selv sin sangkarriere i Herning Kirkes Drengekor og vil gerne give andre den samme glæde ved et fællesskab med krav og høje forventninger om at gøre sit bedste – men også fornemmelsen af et socialt ansvar for de andre i koret – og sidst men ikke mindst glæden ved musikken og sangen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen