Fra hamsterhjul til lykkehjul

Artiklens øverste billede
Der er endnu engang oplæg i Barselsakademiet i Skanderborg. Pressefoto

Onsdag 24. november kl. 10 er der igen Barselsakademiet i Kulturhuset Skanderborg. Denne gang er der oplæg med Carina Bahne under overskriften ”Fra Hamsterhjul til Lykkehjul”.

Barselsakademiet tilbyder inspirerende foredrag og samvær til forældre på barsel. Der er hver gang et oplæg, samt plads og tid til spørgsmål, samtale og debat om emnet. Der er også plads til hygge og snak over en kop kaffe og forfriskninger.

Babyer kan være med under hele arrangementet, og bleskift, ammelyde og pludren er en del af lydkulissen. Desuden er Kulturhusets frivillige ”bedstemødre” klar til at trille med barnevognen og tage sig kærligt af de små.

Carina Bahne er forfatter til bogen ”Fra Hamsterhjul til Lykkehjul”. Hun er på en mission om at ændre måden vi er sammen med vores børn. At motivere alle til at leve livet hele ugen, gennem et kreativt mindset med spontanitet, fantasi og leg.

Carina Bahne har arbejdet med kreativitet hele sit liv. Hun har talent for at finde de idéer og indgangsvinkler andre ikke kan få øje på. Carina Bahne har erfaring som underviser, som kreativ kommunikatør og så har hun drevet en privat svømmeskole. Carina Bahne har rejst verden rundt med sin familie, og smagt på livet som digital nomade.

Arrangementet foregår i Sløngelsalen kl. 10-12. Billetter kan købes på Kulturhusets hjemmeside.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen