Kunst på Skulpturskolen

Artiklens øverste billede

Skulpturskolen, Mesingvej 4, i Skanderborg danner i weekenden 19.-21. november ramme om en kunstudstilling med skolens daglige leder, billedhugger Thomas Andersson.

På kunstudstillingen er der tegninger fra Færøerne og nye bronzeskulpturer. Om baggrunden for udstillingen fortæller Thomas Andersson i en pressemeddelelse, at han i juli var tre uger på Færøerne for blandt andet at lave en film med sin far, der er død for 15 år siden.

»Min far lavede i 1966 en smalfilm, da hele familien var på Færøerne. Jeg var på det tidspunkt 9 år, men opholdet gjorde et uudsletteligt indtryk på mig, og jeg har siden været på Færøerne mange gange i forskellige sammenhænge. Nu har jeg så været tilbage og fundet de steder, min far har filmet og lavet en ny film, hvor min fars materiale er klippet ind. En film der handler nok så meget om mig, men også om min far og for den sags skyld billedkunstneren John Olsen, der optræder i min fars film, og senere blev min lærer på kunstakademiet.«

Åbent alle dage kl. 12-17, Mesingvej 4, Skanderborg.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen