Ida Jessen i Kulturhuset

Artiklens øverste billede
Forfatter Ida Jessen fortæller om sit forfatterskab 23. november i Kulturhuset. Foto: Presse

Tirsdag 23. november kl. 19 er der foredrag med forfatter Ida Jessen i Kulturhuset Skanderborg.

Forfatter Ida Jessen fortæller om sit forfatterskab og den nyeste bog ”Kaptajnen og Ann Barbara” fra 2020.

”Kaptajnen og Ann Barbara” er en western fra den jyske hede om dengang landet endnu skulle erobres, om en indædt og kompromisløs mand og om den kvinde, der bliver hans allierede.

Det er en intens og dramatisk historie om kampen mod rå naturkræfter, om store drømme og endnu større ofre, om hævn og disciplin, kærlighed, fortabelse og den reneste ondskab.

Ida Jessen er født i 1964. Hun er uddannet cand.mag. i litteraturhistorie og massekommunikation fra Aarhus Universitet. Ida Jessen debuterede som forfatter i 1989 med novellesamlingen ”Under sten”.

Siden har hun udgivet en lang række noveller og romaner, herunder ”Børnene” 2009, ”Ramt af ingenting” 2013, ”En ny tid 2015”, ”Doktor Bagges Anagrammer 2017”og ”Telefon” 2018.

Foredraget er arrangeret i samarbejde mellem Skanderborg Bibliotek og Kulturhuset. Billetter koster 145 kroner og kan købes på Kulturhusets hjemmeside.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen