Ole Lund Kirkegaard i fokus

Uffe Høj fortæller i Snepstrup Præstegård om den lokale forfatter, der er oversat til 26 sprog. Desuden understøttes foredrag med udvalgte sange.

Artiklens øverste billede

’Ole Lund Kirkegaard - fortalt i ord, billeder og musik’ er overskriften, når der tirsdag 9. november kl. 19.30 afholdes foredrag i Sneptrup Præstegaard, Tebstrup.

Uffe Høj - formand for Di Heslige Slønglers Klup - fortæller om Ole Lund Kirkegaard, der voksede op i Skanderborg, og hvis bøger i dag er oversat til 26 sprog. I foredraget vil der blive fortalt om hans liv og forfatterskab og om den tid, han levede i.

Ole Lund Kirkegaard, som kunne være blevet 80 år 29. juli i 2020, har skrevet en række kendte børnebøger, som børn og voksne elsker. Bøgerne ligner hinanden på sprog og fortælletone. Hovedpersonerne er altid nysgerrige, opfindsomme drenge, der vender de voksnes verden på hovedet med deres humor og fantasi.

Peter Overgaard, der er aktiv i Skanderborgs musikliv, understøtter foredraget med udvalgte sange fra perioden 1950 – 1980.

Foredraget er gratis

Arrangør er Ovsted- Tåning-Hylke Sogns Menighedsråd.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen