"Tre helt fantastiske internationale navne klar til Smukfest 2022" 

Smukfest er klar med de første tre internationale navne til næste sommers fest i bøgeskoven

Artiklens øverste billede
Jazz og fusionsgiganten Herbie Hancock kan opleves til Smukfest 2022. Arkivfoto: Ivan Boll

Smukfest er klar med årets første teaser for næste års festivalbrag i Dyrehaven, der lover at komme stærkt igen ovenpå fuseren sidste år og dette års små-fester.

»Musikplakaten for Smukfest har altid været aldeles alsidig, og det er vi utroligt stolte over at kunne holde fast i. Derfor er det også en fornøjelse i dag at kunne tilføje jazz- og fusionsgiganten Herbie Hancock, de tyske elektroniske legender i Kraftwerk 3D og det spektakulære amerikansk metal/hiphop fusionsband Limp Bizkit til programmet på Smukfest 2022,« lyder det fra festivalen i en pressemeddelelse.

Onsdag 3. august 2022 byder på det amerikanske metal/hiphop fusionband Limp Bizkit, der med sine fem mest afspillede sange i sig selv har over 1 milliard streams på Spotify alene.

Torsdag 4. august er de tyske elektropionerer Kraftwerk klar til at rykke ind i bøgeskoven i Skanderborg. Med deres 3D koncert samler Kraftwerk både musik og performancekunst til et sandt ”Gesamtkunstwerk”; den tyske betegnelse for et kunstværk, hvori flere kunstarter er forenet.

Og fredag 5. august er det den amerikanske jazzmand og pianist, komponist og producer Herbie Hancock, som med sin lækre lyd kan sætte gang i enhver fredagsfest i bøgeskoven.

bo

Læs også

Del artiklen