Hyggedag og bjergbanko på børnenes festival

Bankospil, natureventur og en herlig hyggedag på Himmelbjerget.

Artiklens øverste billede
Der er igen masser af aktivitetsmuligheder i regi af Himmelhop på Himmelbjerget. Pressefoto

Legekassen med kongespil, mikado, tennis og mange andre spil bliver kørt frem, hele kassen med LEGO bliver væltet ud på bordet, der er skattejagt efter trolde og fint tegnegrej til de fantasifulde, når børnefestivalen Himmelhop holder hyggedag på Himmelbjerget onsdag 4. august kl. 11-15. Med en låne-lup kan man også gå på skovtur og kigge på det kriblende-krablende liv i skovbunden.

Og så er det meste endda ganske gratis (Troldejagten fra Ørneboden koster 20 kr. og udløser en gevinst).

Dagen før, tirsdag 3. aug., kalder Max Hvarregaard fra boderne på Himmelbjerget til intet mindre end Danmarks Højeste Bankospil og dagen efter, torsdag 5. august, er der Natureventur ud på bjerget med Natur-Mette kl. 13-16 (start ved stubbene ved Ørneboden) og så runder Himmelhop af med en male-på-sten-dag fredag 6. august kl. 12-15.

Himmelhop har varet hele sommerferien og tusindvis af bjerggæster har taget del i løjerne. Festivalen er arrangeret af Greenways.dk. Naturaktiviteterne bliver til i samarbejde med blandt andet FDF Sletten og er støttet af Friluftsrådet. Himmelhop får desuden støtte fra Skanderborg Kommune/Kulturpuljen.

Blandt de mange sponsorer og bidragydere er desuden: Boderne på Himmelbjerget, Knudhule Badehotel, Skanderborg Kommunes Biblioteker, Skyttehusets Outdoor Camp, Lakeside, Kvickly Ry, Nylund Planteskole, Hotel Himmelbjerget, AQUA Akvarium og Dyrepark og Natur & Ungdom.

cns

Læs også

Del artiklen