Gnisten melder klar med sensommer- og efterårsprogram

Det nye kultur- og spilllested løfter sløret for de første navne til efterårets koncertprogram.

Artiklens øverste billede
Den dansk-islandske countrysangerinde Kajsa Vala gæster Gnisten i efteråret. Foto: Lars Just

En flok frivillige har brugt det sidste år under coronapausen på at omdanne det gamle varmeværk midt i Ry til et spille- og kultursted. Deres ambition er at etablere et hjemsted og en scene for musik og kultur i Ry. Og folkene bag det nye spille- og kultursted Gnisten i det gamle varmeværk i Ry melder nu klar med et varieret og ambitiøst efterårsprogram.

»Vi har forsøgt at sammensætte et meget alsidigt program, der omfavner alle byens borgere. Lige fra børneteater, country og ægte rock’n roll. Som nyåbnet spillested er vi stolte af allerede nu at kunne præsentere vores publikum for så mange spændende artister, der har takket ja til at gæste Gnisten i efteråret. Der er mange store oplevelser i vente, tør jeg godt love,« udtaler en af arrangørerne fra Musikværket Ry, Jesper Vidkjær Rasmussen.

Programmet tæller blandt andet koncerter med anmelderroste Hjalte Ross, den dansk-islandske countrysangerinde Kajsa Vala, de lokale Singer-songwritere Nanna Bech og out of the woods og det spirende amerikansk/danske sangskrivertalent The Mukherjee Development, som gæster Gnisten med en håndfuld meget erfarne musikere. Desuden præsenteres koncertforedraget Graceland om Paul Simons musik og børnekoncerten Skrallebang.

Folkene bag Gnisten fortæller, at endnu flere koncerter er på vej. Find programmet på www.musikvaerketry.dk.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen