Middelaldergøglere indtager Svejstrup

Der står gøgl, musik og teater på programmet i den kommende Weekend, når gøglerne slår lejr i den gamle præstegård i Svejstrup.

Artiklens øverste billede
Gøglerne i Svejstrup

Weekenden 5. og 6. juni byder på historisk gøgl, musik og teater, når ’Gøglernes Lejr’ kommer til den gamle præstegård i Svejstrup mellem Skanderborg og Ry.

Her kan publikum opleve musik, teater, gøgl og gags i et spækket tre-timers program for hele familien, hvor Mester Peder & Ildknægten byder på middelaldergøgl og gas, mens musikgruppen Moro underholder med festlige middelaldermusik og skæmtsomme viser.

Det sidste år, har event- og underholdningsbranchen været hårdt ramt af Corona-restriktioner. Men i stedet for at jamre over fortsatte aflysninger, må vi bare stable arrangementer på benene selv.

Peter Dalsgaard

Med er også teatergruppen Jubel, der spiller dukketeater og underholder med musik, som inviterer til kædedans. Madam Skrald laver fortælleteater for de allermindste gæster – og Skjaldekroen byder på smagsprøver af mjød – og sælger naturligvis drikkevarer, ristede pøser, pandekager m.v. Forestillingen lørdag aften er målrettet et voksent publikum.

Bag projektet står lokale Peter Dalsgaard fra Svejstrup, der udover at optræde som Mester Peder – også driver eget eventfirma:

»Det sidste år, har event- og underholdningsbranchen været hårdt ramt af Corona-restriktioner. Men i stedet for at jamre over fortsatte aflysninger, må vi bare stable arrangementer på benene selv,« konstaterer han.

Billetter skal købes i forsalg. Læs mere på www.facebook.com/events/649161923145480

bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen