Musikværket Ry: Afstemning om jubilæumssang er begyndt

Du kan stemme frem til 29. april

Artiklens øverste billede
Musikværket Ry går nu ind i næste fase i udvælgelsen af en jubilæumssang til Ry, der fejrer 150-års fødselsdag 2. maj. Foto: Per Bille

Musikværket Ry går nu ind i næste fase i udvælgelsen af en jubilæumssang til Ry, der fejrer 150-års fødselsdag 2. maj. Musikværket har fået mange bidrag til konkurrencen, hvor Ry Borgerforening har sat 5000 kroner af i præmie til vinderen.

Et dommerpanel bestående af musik-kyndige folk har nu udvalgt fire finalister, og næste skridt bliver, at offentligheden kan stemme på internettet og således være med til at finde vinderen. Det gør man ved at gå ind på Musikværkets hjemmeside musikvaerketry.dk, hvor man kan lytte til de fire sange og også nærstudere teksterne. Afstemningen er begyndt og kører frem til og med 29. april.

Vinderen kåres 2. maj i forbindelse med jubilæumsfejringen på Bytorvet. De nærmere omstændigheder meldes ud senere, når der er bedre overblik over mulighederne og de aktuelle corona-restriktioner til den tid.

De fire finale-sange er som følger:

  • Sang nr. 1: 'Sdr Ege' af Louise Jensen og Jonas Hald samt Markus Børner og Mads Emil Zeuner
  • Sang nr. 2: 'Min Station' af Andreas Nim
  • Sang nr. 3: 'Ry Sang' ('Mit Grønne Ry') af Signe og Thorbjørn Hedegaard
  • Sang nr. 4 'Ry er en by' af Anne Baggesen og Hjalte Mikkelsen

Dommerpanelet, som har udvalgt de fire finalister, består af musiker Karen Troldborg, musiker Bjørg Møller Abildtrup, skoleleder Kristian Toft fra Mølleskolen, højskoleforstander og medlem af redaktionsgruppen på højskolesangbogen Jakob Bonderup (Engelsholm Højskole) og Lone Nielsen, formand for Ry City.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen