Musikværket udskriver sangkonkurrence

Artiklens øverste billede
Ry fylder snart 150 år og fortjener en sang. Derfor udskriver Musikværket Ry nu en sangkonkurrence. Her er Ry set fra oven. Foto: Per Bille

konkurrence I anledning af det kommende 150-års jubilæum i Ry 2. maj udskriver Musikværket Ry en sangkonkurrence. Er du sangskriver, digter, lyriker eller andet og føler du en tilknytning til Ry, så har du nu muligheden for at udtrykke din kærlighed til byen og samtidig vinde en kontant pengepræmie.

Ry Borgerforening stiller en kontant præmie på 5000 kroner på højkant til vindersangen.

Der er deadline for indlevering af en sang 1. april. Det kan ske i form af en lydfil, link eller andet, der sendes til info@musikvaerketry.dk

Du kan finde mere specifik information om konkurrencen på Musikværkets hjemmeside musikvaerketry.dk.

Et dommerpanel udvælger de tre bedste sange som herefter sendes til en offentlig afstemning. Vindersangen offentliggøres 2. maj. Præcis under hvilke omstændigheder vindersangen kan præsenteres vides endnu ikke grundet coronarestriktionerne.

Musikværket Ry har udpeget et dommerpanel bestående af skoleleder Kristian Toft fra Mølleskolen, højskoleforstander og medlem af redaktionsgruppen på højskolesangbogen, Jakob Bonderup (Engelsholm), Lone Nielsen, formand for Ry City forening, musiker Karen Troldborg og musiker Bjørg Møller Abildtrup.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen