Lions Klub i Ry gør klar til et coronasikkert julebanko i Ry Hallen 22. november. Foto: PR

SONY DSC

Lions Klub i Ry gør klar til årets julebanko

Lions Klub i Ry arrangerer sit 50. julebanko med alle gældende coronarestriktioner

Søndag 22. november arrangerer Lions Klub det traditionsrige julebanko. Flere end 100 sponsorer har med annoncer og mere end 250 gevinster bidraget til, at Lions Klub i Ry har dækket op til den traditionsrige start på julen med forventning om 500 deltagere til tre timers familiehygge i Ry Hallen.

Lions Klub har sikret sig, at de mange gevinster er attraktive for hele familien.

Lions Klub har taget de nødvendige forbehold i forbindelse med Corona. Der er sikret god afstand mellem bordene, og der vil være en ledig stol mellem fremmede gæster. Der bliver ingen pauser, og Lions Klub's folk vil være iført handsker samt mundbind eller visir. Deltagerne vil sidde med front én vej frem mod opråberbordet. Alle deltagere afleverer desuden deres telefonnummer ved indgangen.

Da antallet af deltagende er begrænset, er der mulighed for at køb en plads med tre plader både online og hos Kandis på Kyhnsvej. Der er desuden mulighed for at købe ekstra plader ved indgangen samt købe plader ved døren.

Gevinstlisten omfatter blandt andet avekort på mere end 5.000 kr. til festmiddag, gavekort til dagligvarer på 5.000 kr., dæk til bilen, gavekort til et kørekort og meget mere.

Arrangementet vil åbenlyst give et mindre overskud end sædvanligt grundet færre deltagerne samt ekstra udgifter til Corona-sikring. Overskuddet vil dog gå til arbejdet med at uddele julepakker til familier, som har behov for en opmuntring i julen, og derudover doneres til forskellige lokale almennyttige formål.

Publiceret 11 November 2020 09:00