Skanderborg Brass Band håber, at nytårskoncerterne vil kunne gennemføres. Foto: PR

Skanderborg Brass Band håber, at nytårskoncerterne vil kunne gennemføres. Foto: PR

Øv - DM aflyst for Skanderborg Brass Band

Skanderborg Brass Band får ikke mulighed for at forsvare sin 1.plads fra DM i 2019

skanderborg Lørdag 7. november skulle Skanderborg Brass Band have deltaget i Danmarksmesterskaberne for Brass Band. Det skulle igen i år have været afholdt i Symfonisk Sal i Aarhus Musikhus, og bandet havde set frem til at skulle forsvare sin 1. plads 2019. Grundet coronavirus er DM aflyst to uger forinden arrangementet.

"Efter et forår hvor vi har 'spillet sammen - hver for sig', havde vi glædet os vildt meget og til det sidste håbet på, at det kunne gennemføres. Vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det må aflyses – men brand-ærgerligt alligevel. Nu pakker vi konkurrencemusikken sammen og ser frem mod udendørsjulemusik og festlige nytårskoncerter," fortæller dirigent Anders Farstad.

Det sidste halve års har restriktioner og aflysninger har ramt Skanderborg Brass Band med en del aflyste koncerter samt manglende koncerthonorar. Skanderborg Brass Band er som såvel som andre dele af kulturlivet økonomisk presset. Skanderborg Brass Brand håber, at nytårskoncerterne vil kunne blive spillet, som både vil bidrage økonomisk, men samtidig skabe liv og glæde.

sas

Publiceret 04 November 2020 14:30