Claus Sonne.

Claus Sonne.

Kommentar:

Håbløse faciliteter bør få et markant løft

Kommentar I denne avis kan man både læse om et ønske fra FC Skanderborg om bedre faciliteter på Fælleden og om et ønske fra atletik- og løbefolket om bedre forhold i forhold til løbebanen i Dyrehaven. I begge tilfælde er der tale om helt og aldeles rimelige ønsker.

På Fælleden har FC Skanderborg og alle andre brugere end Skanderborg Håndbold elendige faciliteter. Den største idrætsforening i Skanderborg Kommune må således tage til takke med to omklædningsrum, der bestemt ikke hører til de største af slagsen. Det giver naturligvis udfordringer, både når der skal spilles kamp og når der trænes. Og ja, i disse coronatider tager spillerne typisk hjem for at gå i bad, men under normale forhold er forholdene ringe. Simpelthen.

FC Skanderborg ønsker sig også et klubhus på Fælleden. Det giver også god mening. Især hvis det også gøres tilgængeligt for krolfspillerne og andre, der er aktive udendørs ved Fælleden.

Det kunne fx være atletik- og løbeklubben, der lige nu, på stadion i Dyrehaven, har forhold, der enten kalder på et grineflip eller et grædeflip. Ud over at være for lille er løbebanen tilgroet, ujævn og i det hele taget noget skrammel. Løsningen kunne være Fælleden og en tartanbane, der også kunne komme rigtig mange andre idrætsgrene til gavn. Dyrt? Javist, men pengene værd og til gavn for mange forskellige idrætsgrene.

Med venlig hilsen

Claus Sonne, journalist på UgeBladet

Publiceret 10 October 2020 11:33