Skanderborg Bunkerne holder åbent i begge weekender i efterårsferien, og lørdag 10. oktober er

Skanderborg Bunkerne holder åbent i begge weekender i efterårsferien, og lørdag 10. oktober er "store-bunkervandrings-dag" med særåbent i museet og fem guidede vandringer til bunkerne i Dyrehaven. Tilmelding nødvendig. Foto: Michael Wulff

Efterårsferien på Museum Skanderborg

Der er spændende aktiviteter for børn og deres familier på Museum Skanderborg

skanderborg Besøg en bunker, skab et kunstværk eller find ud af lægeplanternes særlige egenskaber. Det er blot nogle af de mange aktivteter, som Museum Skanderborg byder på i efterårsferien.

På det nye museum på Perron 1 på Skanderborg Station kan børn i efterårsferien skabe et fælles kunstværk, som er inspireret af de kunstværker, som vises i særudstillingen 'Kunstpause'. Kunstværket vil efterfølgende blive hængende i en periode ved museets indgang.

Skanderborg Bunkerne holder åbent i begge weekender i efterårsferien, og lørdag 10. oktober er "store-bunkervandrings-dag" med særåbent i museet og fem guidede vandringer til bunkerne i Dyrehaven. Tilmelding nødvendigt. På Øm Kloster Museum tilbydes forskellige rundvisninger tirsdag, onsdag og torsdag, hvor de deltagelse blandt andet kan bliver klogere på hvilke lægeplanter, brugte man til at kurere maveonde, hvor tit munkene bad, hvad skelletterne fortæller om livet i middelalderen, og om man brugte et toiletbræt dengang.

Læs mere om efterårsferien på Museum Skanderborg museumskanderborg.dk.

Der tages de nødvendige forholdsregler i forhold til Covid-19 ved alle aktiviteter. Børn og unge under 18 år kommer gratis på museum.

sas

Publiceret 07 October 2020 06:00