Glasblæser Line Gottfred Petersen fra Alling er en af de lokale kunstnere, som deltager i Spor Kunstens åbne værksteder. Foto: PR

Glasblæser Line Gottfred Petersen fra Alling er en af de lokale kunstnere, som deltager i Spor Kunstens åbne værksteder. Foto: PR

Lokale kunstnere til 'Spor Kunsten - åbne værksteder'

kunst I weekenden 3.- 4. oktober deltager flere lokalt baserede billedkunstnere, keramikere og kunsthåndværkere i projektet Spor Kunstens åbne værksteder.

Fra lokalområdet deltager blandt andre keramiker Susanne Moeskjær fra Ry, billedkunstnerne Tanja Eijgendaal og Anne Risum fra Værk/Stedet i Ry, Billedkunstner og skulptør Helle Bang fra Højvangen, keramiker Vibeke Borresen Krog fra Laven, keramisk formgiver Charlotte Overgaard Christensen fra Gl. Rye og glasblæser Line Gottfred Petersen fra Alling.

I denne weekend er der mulighed for at få et indblik i de kreative processer i en direkte dialog med kunsterne og deres værker. Dørene er åbne i værksteder og atelier begge dag kl. 11-17.

'Spor Kunsten - åbne værksteder' er de professionelle kunstneres forening i Midtjylland. Den har til formål at formidle kunst til kunstinteresserede og kunstelskere i kunstnernes eget miljø, der hvor kunsten bliver skabt.

I deres værksteder og atelier viser en lang række kunstnere og kunsthåndværkere et bredt spektrum af arbejder og processer inden for tekstil, træ, glas, papir, maleri, grafik, keramik, træ, skulptur, foto og video, objekt og installation.

Publiceret 02 October 2020 13:30