Gavespil i Bloms mandag 28. september til søndag 4. oktober i forbindelse med centerets 8 års fødselsdag. Foto: PR

Gavespil i Bloms mandag 28. september til søndag 4. oktober i forbindelse med centerets 8 års fødselsdag. Foto: PR

Fejrer 8 års fødselsdag: Gavespil i Bloms

For 8 år siden åbnede Blomst Butikker, og det fejres af butikkerne i centret. Det sker blandt andet med et stort gavespil, hvor kunderne kan vinde mange præmier. Fra torsdag 24. september vil man kunne modtage en spilleplade, når man minimum har handlet for 300 kroner i en af centrets butikker.

Gavespillet afvikles på centerets hjemmeside fra mandag 28. september til og med søndag 4. oktober. Kunderne kan skrabe sig frem til tre ens gavelogoer, hvorefter man kan være heldig at vinde en af de mange præmier, der er givet som gevinster. Alle der deltager i spillet går videre til lodtrækning om hovedgevinsten, som er et 70" tommer TV og en soundbar til en værdi af 6.000 kroner.

I centret har butikkerne fundet mange gode fødselsdagtilbud frem, og derudover vil der være besøg af blandt andet ballonklovnen. Programmet ser således ud:

  • Fredag 2. oktober: Ballonklovnen Lars Gustav gæster Bloms og lave balloner til alle børn og barnlige sjæle. Du kan møde Lars Gustav fra kl. 16 til 18.
  • Lørdag 3. oktober: Marianne, kendt fra TV, uddeler cookies der særligt er bagt til Bloms butikker, uddeles fra kl. 12 og så længe lager haves.
  • Søndag 4. oktober: Klovnen Lars Gustav kommer igen og hygger med børn og barnlige sjæle, måske du skal have en selfie med hjem. Lars Gustav er i centret fra kl. 12 til 14.

Publiceret 23 September 2020 07:00