Fafners rollespil er nu også for de mindste. Pressefoto

Fafners rollespil er nu også for de mindste. Pressefoto

Rollespil:

Fafner er klar

Rollespil Fafner Rollespil byder 14. og 28. juni igen på vi liverollespil. Udgangspunktet er sportspladsen ved Bjedstrup Skole - fra kl. 11 til 16.

'Åben Porten!' og 'Kvasirs Bane' er titlerne på de to liverollespil. De er begge skrevet med corona for øje.

"Helt konkret betyder det, at formen er anderledes. Vi plejer at spille sammen i en stor gruppe, men her sendes spillerne afsted på deres quest 2-3 stykker af gangen. De bliver guidede igennem spilområdet og skal slås mod drabelige monstre og løse opgaver igennem spillet. Det giver et lidt kortere spil, men samtidigt et spil hvor der er fuld gang i den hele tidenhvilket betyder, at deltagerne bevæger sig i små grupper frem for store," siger Johan Harding Sørensen, formand for Fafner, og tilføjer:

"Vi har spillet vores Niebelungen univers i et par år nu, og der har været en succes. Men nu, med coronakrisen er vi nødt til at tænke i andre bane. Det er ikke kun en ulempe. Med de her to nye spil kan vi tilbyde levende rollespil til flere aldersgrupper. Hvor vi før havde en aldersgrænse på 9 år kan de små nu også være med. Men det er nok stadig en god ide at have mor eller far med i hånden.

Læs mere på Fafners hjemmeside: www.fafnerrollespil.dk eller facebook : https://www.facebook.com/groups/fafnerrollespil

cns

Publiceret 08 June 2020 09:00