Tonemageren fra Ry bag nyt album: See U Shine

Niels Pedersens nye album gik i luften 1.april

Ry 1. april sendte Tonemageren fra Ry, alias Niels Pedersen, et nyt instrumentalalbum på gaden. Det har titlen 'See U Shine'.

Albummet beskrives af dets skaber som 'en samling af 11 stemningsskabende numre med fængende temaer, der er skabt til en rolig stund i afslapningens tegn. 30 minutters rar musik, der hjælper lytteren med at finde roen, skabe stemningen og genfinde det gode humør'.

Albummet bunder i en forespørgsel fra Niels Pedersens bedre halvdel.

"Har vi slet ikke noget rar musik," spurgte denne en dag.

"Det blev startskuddet. Der fulgte en lang række mere eller mindre filosofiske samtaler om, hvorfor lydbilledet tit har et dystert og aggressivt skær. Undervejs kom vi rundt om mange af livets og samfundets facetter. Ting i tiden - hverdage med stress, sygdom, arbejdsløshed, presserende krav og meningsløs vold. Dystert og aggressivt. Som meget af musikken. Men måske behøver det ikke være sådan.

Musikken har mange ansigter, appellerer til mange slags følelser og dækker mange behov. De mange samtaler og tanker er nu mundet ud i et album med 30 minutters rar musik, der med sine fængende temaer forsøger at være netop det - rar," fortæller Niels Pedersen.

cns

Publiceret 06 April 2020 08:00