'Downtown Dynt' stod for musikken. Privatfoto

'Downtown Dynt' stod for musikken. Privatfoto

Ry: Irsk aften gav overskud på ca. 30.000 kr.

Der var igen fuldt hus til Irsk aften i Ry

Ry Borgerforening har 125 års jubilæum og Lions Club i Ry har 50 års jubilæum i år, og det blev markeret med irsk aften med irsk folkemusik i særklasse med 'Downtown Dynt'.

Bandet kunne sit kram, med eller uden sko. Da de på vej til Ry, var de ude for et uheld, så de måtte skifte bil, og Brian O’Driscoll glemte skoene i farten, da han kørte i badetøfler. Lions er jo en almennyttig klub, så der var lige et medlem ,som skaffede et par sko inden de skulle på scenen.

Det blev en succesrig irsk lørdag aften med udsolgt. Der var pyntet op på bordene og rundt i hallen med flag og andet irsk farvet til at skabe hygge. Der blev leveret spændende mad fra Kvickly - og der var ingen tørre ganer.

I alt blev det til kanp tre timers musik. Publikum ville ikke slippe familien fra Als. Der var mange opfordringer til et gensyn.

Arrangører forventer, at denne aften vil give ca. 30.000 kr. i overskud til et eller flere almennyttige formål

I 2021, hvor Ry har 150 års jubilæum, vil foreningerne Ry Borgerforening og Lions Club Ry være med til at fejre det med en folkemusikaften med 'Tørfisk'. Det sker 27. februar 2021 i Ry Hallerne.

Publiceret 08 March 2020 08:00