Optiker Pia Bølcho fylder 40 år. Pressefoto

Optiker Pia Bølcho fylder 40 år. Pressefoto

Optiker fejrer 40 år med gratis synsprøve

Den udvidede synsprøve kan afsløre øjensygdomme som grå - og grøn stær samt tegn på øvrige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk

Runde fødselsdage er altid noget helt specielt. Det er det også for optiker Pia Bølcho, der fylder 40 år. Synoptik i Adelgade inviterer i denne anledning til en gratis udvidet synsprøve i uge 9.

Pia Bølcho blev optiker efter endt gymnasie- og markedsføringsuddannelse. Hun har altid haft en drøm om at gøre en forskel for mennesker. Af den årsag blev hun optiker i Synoptik, hvor hun deler ud af sin store ekspertise om synets beskaffenhed og nyder at have tid til sine kunder. Hun er blandt andet drevet af at højne kundernes livskvalitet ved at få dem til at se bedre.

”Det giver mig værdi at hjælpe andre mennesker, og det er præcis det, jeg kan her i Synoptik, hvor jeg lige har afsluttet en intern talentuddannelse. Jeg oplever dagligt at gøre en forskel i form af mine anbefalinger til valg af de rette glas og faglige råd til, hvordan kunderne kan få det bedste ud af deres syn som brille - eller kontaktlinsebruger.”

Synoptiks mærkesag er kvalitet og ekspertise, og det elsker Pia Bølcho at praktisere og repræsentere.

Hun gør det blandt andet ved at foretage udvidede synsprøver, som er andet end blot en test af synet: øjnene fortæller optikeren mere, end man aner.

Gratis udvidet synsprøve med sundhedstjek

Den udvidede synsprøve kan afsløre øjensygdomme som grå - og grøn stær samt tegn på øvrige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Dermed er en udvidet synsprøve også et omfattende sundhedstjek. I hele fødselsdagsugen er den udvidede synsprøve tilmed gratis.

”Jeg anbefaler alle mennesker at få foretaget en udvidet synsprøve hos Synoptik. Vi er eksperter på synet og dets funktioner, og siden indførelsen af den udvidede synsprøve har vi hjulpet mange kunder med at forebygge synstab ved at igangsætte behandling i tide” sider Pia Bølcho.

CV

Publiceret 25 February 2020 19:00