Dorthe Jensen har været frisør siden 1979, og Helle Christensen blev udlært i 1992. Sammen har de Frisør Mirage, som nu er blevet bæredygtig.

Dorthe Jensen har været frisør siden 1979, og Helle Christensen blev udlært i 1992. Sammen har de Frisør Mirage, som nu er blevet bæredygtig.

Frisør Mirage i Hørning bliver bæredygtig

Bliver til en Park Styling Salon med en bæredygtig produktserie

Frisør Mirage i Allé-Centret indgår i et nyt bæredygtigt partnerskab, idet man bliver til en Park Styling salon. Indehaverne er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over miljøvenlige tiltag såsom pant på emballagen også kommer til at nyde godt af, at der bliver endnu mere fokus på efteruddannelse, så man er med på moden.

Dorthe Jensen har i mange år haft sin daglige gang i Frisør Mirage, som hun har været medejer af siden 2001. Selve salonen er fra 1987. For to år siden fik Dorthe selskab af Helle Christensen, der kom til og blev medejer. De erfarne frisører har nu valgt at gå nye veje med deres salon og har gjort den bæredygtig.

Samtidig har vi nu fået en bæredygtig produktserie, som er udviklet her i Danmark

Således er de gået med i et frisørkoncept, der hedder Park Styling. Konceptet er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold.

"Vi har været i branchen i mange år, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at blive ved med at forny og udfordre sig selv. I Park bliver vi en del af et meget stærkt netværk af selvstændige frisører, hvor vi kan få og give en masse sparring samt har adgang til efteruddannelse på et meget højt niveau. Samtidig har vi nu fået en bæredygtig produktserie, som er udviklet her i Danmark," siger Dorthe Jensen, medindehaver af PARK By Frisør Mirage.

Bæredygtighed og kvalitet

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør.

Blandt andet føres der kun styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet, og hvor du får 20 kroner tilbage, når du afleverer den tomme emballage igen. Desuden vil salonens medarbejdere deltage i en række kurser hvert år, der sikrer, at de bogstaveligt talt er med på moden.

Publiceret 13 February 2020 10:00