Peter Sommer udgiver 17. januar albummet 'Stærk strøm henover ujævn bund' og har denne gang arbejdet meget sammen med sit band, 'Tiggerne', om numrene.

Peter Sommer udgiver 17. januar albummet 'Stærk strøm henover ujævn bund' og har denne gang arbejdet meget sammen med sit band, 'Tiggerne', om numrene. Foto: Jannick Børlum

Vind billetter: Peter Sommer kommer hjem

Peter Sommer er tilbage i Skanderborg torsdag 20. februar, hvor han kan opleves i Kulturhuset kl. 20

Af
Grethe Bo Madsen

Kulturforsyningen og Sløngelklubben har i samarbejde arrangeret en koncert med Peter Sommer 20. februar i Kulturhuset Skanderborg.

Peter Sommer og Tiggerne har netop udgivet et nyt album, 'Stærk strøm hen over ujævn bund' som har fået en fantastisk modtagelse. I den forbindelse tager de på turné i hele landet og kommer også forbi Skanderborg.

Koncerten har været udsolgt noget tid, men til dem der nåede at købe en billet, venter der er en rigtig fed oplevelse.

"Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år," udtaler Peter Sommer om arbejdet med Tiggerne og det nye album.

"Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det netop som en stærk strøm hen over ujævn bund. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm, der blev til et album. 'Drømmen vi elskede at drømme' på sidste album er egentligt fuldstændig intakt her på 'Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund' - et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre."

Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester

Ved koncerten i Skanderborg spilles hele den nye udgivelse i første sæt og andet sæt med numre fra det kendte bagkatalog.

UgeBladet har været så heldig at sikre sig to billetter til koncerten. Vil du deltage i lodtrækningen om de to billetter, så send os en mail på redaktion@uge-bladet.dk (husk: bindestregen SKAL med) og skriv, hvem du vil tage med til koncert, hvis du er den heldige, der vinder de to billetter. Vi trækker lod mandag 17. februar.

Publiceret 12 February 2020 19:00