'Verdens lykkeligste mand', Poul Guldborg. Pressefoto

'Verdens lykkeligste mand', Poul Guldborg. Pressefoto

Bliv lykkelig med Poul Guldborg

Livsglæde, begejstring og motivation på menuen

Skanderborg Januar er mørke dage, lortevejr, lommesmerter og overflødige kilo. Men ikke når 'Verdens Lykkeligste Mand', Poul Guldborg, går på scenen som foredragsholder i Kirstinelund Udviklings Center på Vroldvej. Så er der livsglæde, begejstring og motivation på menuen.

Jeg ved godt, jeg provokerer mange, når jeg siger, at man selv bestemmer, om man er lykkelig eller ej. Men det er fakta

”Alle har ret til et fantastisk liv. Og alle kan få et fantastisk liv – hvis de altså selv vil. De ydre omstændigheder i dit liv betyder uendeligt lidt i forhold til, om du er lykkelig eller ej. Man kan træne taknemmelighed, og man kan lære at blive lykkelig”.

Ordene kommer fra Poul Guldborg, Master of Positive Thinking og opfinderen af begrebet Power-Mooding. Nogle husker ham som den første studievært på DR TV’s forbrugerprogram 'Rene Ord for Pengene'. Andre genkender ham som kommunikationschefen, der var ansigtet udadtil for Føtex, Bilka og Netto i en årrække.

”Jeg ved godt, jeg provokerer mange, når jeg siger, at man selv bestemmer, om man er lykkelig eller ej. Men det er fakta. Og det dokumenterer jeg gennem min serie på fire foredrag, som vi afvikler på Kirstinelund Udviklings Center fire torsdage i træk,” siger Poul Guldborg, der glæder sig til at skulle optræde på det relativt nye kursussted i Skanderborg.

Poul er, på snart 14. år, kommunikationsrådgiver i sit eget firma - et arbejde han virkelig holder af. Men det at være 'Verdens lykkeligste mand' og at hjælpe andre mennesker til et bedre liv via foredrag, kurser og personlig sparring er hans livsopgave.

Poul har samlet al sin viden om, hvordan du skaber et godt liv, og han afleverer det hele i fire forrygende foredrag, og Poul Guldborg understreger, at foredragene både henvender sig til mennesker med udfordringer i livet - og til dem, der har et godt liv - og som er klar til at bevæge sig op på 'det næste niveau'.

De fire foredrag/seminarer med Poul Guldborg afholdes alle på Kirstinelund Udviklings Center, Vroldvej 162 i Skanderborg. Man kan godt nøjes med bare et eller to af foredragene, men det største udbytte opnåes ved at deltage i alle seminarer.

Første foredrag er torsdag 16. januar kl. 19-21.30.

CV

Publiceret 15 January 2020 13:00