Slønglerne gør klar til at fejre Ole Lund Kirkegaard...og ku' godt bruge en hånd

Di Heslige Slønglers Klup gør klar til et brag af en fest til maj, hvor forfatteren kunne være blevet 80 år. 21. januar fortæller de om planerne, og om mulighederne for at blive frivillig sløngel

Skanderborg Di Heslige Slønglers Klup invitere til fødselsdagsfest fra 9. maj til 16. maj for at fejre Ole Lund Kirkegaard, der kunne være fyldt 80 år.

"Di Heslige Slønglers Klup er glade. Fonde, foreninger og sponsorer har været særdeles gavmilde omkring Sløngeldage 2020 – og det i en grad, som vi ikke tidligere har oplevet. Vi har mærket en fantastisk positivitet omkring vores projekt. Det giver energi, gejst og glæde," skriver Di Heslige Slønglers Klup i en pressemeddelelse.

Derfor kan Sløngelkluppen stort set fastholde gratisprincippet. Billetindtægter udgør under fem procent af klubbens indtægter for Sløngeldage 2020. Resten er bevillinger fra gavmilde bidragydere.

Hele programmet er ikke på plads endnu, men følgende elementer er klar:

  • 09. maj - Sigurd Barrett med fortællekoncert om genforeningen 1920 i Kulturhuset Skanderborg
  • 12. maj - Skrallebang m. Ivan og den etbenede hane (lukket arrangement) i Kulturhuset Skanderborg
  • 14.maj – Byvandring med Charlotte Abildgaard ”Ole Lund Kirkegaards fodspor”
  • 15. maj – Sløngelfredag for kommunens 3. klasser (lukket arrangement) med forfatterfordrag, musik med mere.
  • 16. maj – Store Sløngeldag med Børnelitteraturfestival i Kulturhuset Skanderborg og Liv, Leg og Lystigheder på Kulturtorvet og i Byparken: Drengestreger i Byparken, teater, musik, gøgl, sjov på søen og cirkus.

Hjælp søges

21. januar 19.00 i Kulturhuset Skanderborg kan interesserede høre mere Sløngeldage 2020. Arbejdsgrupperne vil fortælle om deres planer for 2020. Efterfølgende kan man melde sig til en arbejdsgruppe eller som hjælper i Sløngeluge 20.

Publiceret 14 January 2020 19:15