Det går godt for AVK-koncernen. Det viser det nyeste regnskab for regnskabsåret 2018/19. Pressefoto

Det går godt for AVK-koncernen. Det viser det nyeste regnskab for regnskabsåret 2018/19. Pressefoto

AVK-koncernen opnår sit hidtil bedste resultat

Succesfuld udbygning af produkterog global markedstilstedeværelse giver AVK-koncernen sit hidtil bedste resultat

En langsigtet og fokuseret indsats med udbygning af både produktprogram og global markedstilstedeværelse er nøglen til den positive udvikling i AVK-koncernen i regnskabsåret 2018/19. På alle væsentlige nøgletal trumfer det forrige år og regnskabsåret 2018/19 bliver koncernens hidtil bedste.

Omsætningen voksede med 15,1 procent til 5,8 milliarder kroner og driftsresultatet steg med knap 19,7 procent til 442 millioner kroner, og resultatet efter skat steg med 27,8 procent til 257 millioner kroner. Samtidig voksede antallet af medarbejdere med 11 procent til knap 4.400 på globalt plan.

"Resultatet er tilfredsstillende, fordi det er skabt som summen af en lang række indsatser på tværs af hele koncernen og på tværs af vores tre forretningsområder Water, Industrial og Advanced Manufacturing. Der ligger således ikke enkeltstående eller ekstraordinære faktorer bag regnskabsresultatet. Tværtimod vil jeg betegne det som en ”arbejdssejr” for hele koncernen, skabt gennem godt og hårdt arbejde," konstaterer Niels Aage Kjær, der står i spidsen for AVK-koncernen.

Han glæder sig endvidere over, at koncernens aktiviteter i stigende grad bidrager til opfyldelsen af FN’s verdensmål.

Publiceret 12 January 2020 08:00