Erhvervskvinder Stine Bosse holder foredrag i Kulturhuset Skanderborg 20. januar om bæredygtig ledelse og bæredygtige arbejdspladser. Pressefoto

Erhvervskvinder Stine Bosse holder foredrag i Kulturhuset Skanderborg 20. januar om bæredygtig ledelse og bæredygtige arbejdspladser. Pressefoto Lars Moeller

Stine Bosse taler om bæredygtig ledelse

Erhvervskvinden giver foredrag i Kulturhuset 20. januar

skanderborg Mandag 20. januar kl. 19 er der foredrag med Stine Bosse i Kulturhuset Skanderborg under overskriften 'Bæredygtig ledelse og bæredygtige arbejdspladser'.

Stine Bosse er forretningskvinde og tidligere koncernchef i Tryg. Hun arbejder i dag fuld tid som bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

I sit professionelle virke fokuserer hun på at kanalisere økonomiske og menneskelige ressourcer derhen, hvor de skaber mest værdi. Hun mener at bæredygtige økonomiske resultater går hånd i hånd med ansvarlighed i ledelse.

Velfærdsudfordringen

I oplægget til hendes foredrag lyder det:

Velfærden står overfor store udfordringer. Flere ældre og flere muligheder for helbredelse skaber nye forventninger. Og uden indvandring bliver vi færre, der betaler skat.

For ikke at tale om det skatteprovenu vi muligvis går glip af, når tech virksomheder, der har aktivitet i Danmark, ikke betaler skat her.

Der må tænkes nyt på flere måder.

Skal den offentlige og private sektor kunne levere mere og bedre for færre ressourcer, skal ledelse i centrum og kræfter må sættes fri. Hvordan får vi nytænkt samfundet, så det kan bære sig selv i den samlede ressource sammenhæng? Hvilken rolle spiller pseudoarbejde i den sammenhæng?

Foredraget er en del af en foredragsrække om pseudoarbejde under overskriften 'Mere tid og mere mening'.

Billetter koster 195 kroner og kan købes på Kulturhusets hjemmeside.

Foredraget er arrangeret af Erhverv Skanderborg, Skanderborg Debatforum og Kulturhuset Skanderborg.

jesl

Publiceret 30 December 2019 07:00