Når Illux flytter til større lokaler på Sverigesvej i Skanderborg, bliver der bedre plads til både medarbejdere og forretningens positive udvikling. Pressefoto

Når Illux flytter til større lokaler på Sverigesvej i Skanderborg, bliver der bedre plads til både medarbejdere og forretningens positive udvikling. Pressefoto

Væksten er vokset Illux over hustaget

Stor vækst får printvirksomheden Illux til at vokse ud af lokalerne på Godthåbsvej i Skanderborg

Der er travlhed og trængsel hos Illux i Skanderborg, hvor stigende ordretilgang har skabt pladsmangel på matriklen på Godthåbsvej. Derfor flytter firmaet nu til større lokaler på Sverigesvej, hvor arbejdsmiljøet og ambitionerne får højere til loftet:

“I de nye lokaler får vi 3.400 kvadratmeter til at skabe bedre rammer for vores medarbejdere og for, at Illux kan blive ved med at vokse. Vores inhouse produktion vil blive optimeret, og der bliver plads til ny udvikling,” siger direktør og medejer Jimmy Rhiger Jensen ifølge en pressemeddelelse fra Illux. Udvikling har været gennemgående for Illux, siden de tre partnere fik ideen til at sælge vægudsmykning under studietiden i 2006, og frem til i dag, hvor virksomheden tæller 26 medarbejdere, seks printmaskiner og de tre koncepter Illux, Elefantprint og Xprint.

Nye markeder

Næste step i virksomhedens vækstplaner bliver at udvide til nye markeder:

“Vi sælger allerede i både Norge og Sverige, så næste skridt bliver at udvide til resten af Europa,” siger Jimmy Rhiger Jensen.

18. december lukker Illux ned for produktionen på Godthåbsvej, så de er klart til at slå dørene op for webhandlen på den nye adresse fra 2. januar i det nye år. Her overtager firmaet lokalerne fra radiatorproducenten Meinertz, der rykker til Horsens.

“Vi glæder os til at flytte op i de nye rammer, som ikke kun byder på mere plads, men også er nogle fede bygninger med sjove og arkitektoniske detaljer.” siger Jimmy Rhiger Jensen.

Publiceret 19 December 2019 16:00