31-årige Nicolai Bach Albrecht, der selv er bosat i Skovby, er netop tiltrådt som souschef i Jutlander Bank i Galten. Pressefoto

31-årige Nicolai Bach Albrecht, der selv er bosat i Skovby, er netop tiltrådt som souschef i Jutlander Bank i Galten. Pressefoto

Galten: Nicolai Bach Albrecht ny chef i Jutlander Bank

Tiltrædelsen fejres 21. november, hvor hans nye kolleger vil servere pølser, øl og vand for gæsterne fra kl. 15 til 17

Jutlander Bank i Galten har fået en ny, lokalt bosiddende souschef. Det er 31-årige Nicolai Bach Albrecht, der netop er tiltrådt som højre hånd for afdelingsdirektør Morten Greve.

Nicolai Bach Albrecht kommer fra en stilling som lokal erhvervsrådgiver i Sydbank i Skanderborg, hvor han også har fungeret som stedfortræder for filialchefen.

"Jeg glæder mig til at møde nye kunder i det lokalområde, hvor jeg selv har mit hjem,", siger Nicolai Bach Albrecht i en pressemeddelelse fra Jutlander Bank.

Den nye souschef bor i et nybygget hus i Skovby Nygaard sammen med sin kone Louise og deres to døtre på et og snart fire år.

Ud over familie og venner er Nicolai Bach Albrecht i sin fritid optaget af sport; alt fra fodbold til badminton og Formel 1.

Byder på pølser og øl

Jutlander Bank markerer Nicolai Bach Albrechts tiltrædelse ved at holde 'Åben Bank' torsdag 21. november, hvor hans nye kolleger vil servere pølser, øl og vand for gæsterne fra kl. 15 til 17.

Publiceret 13 November 2019 06:00