Another Story af Lise Vestergaard. Produceret af blandt andet gamle bøger fra Værdicentralen, Renosyds genbrugsbutik

Another Story af Lise Vestergaard. Produceret af blandt andet gamle bøger fra Værdicentralen, Renosyds genbrugsbutik

Køb genbrugskunst: Auktion støtter genbrug

I samarbejde med billedkunstner Lise Vestergaard har Renosyd valgt at sætte fokus på genbrug og minimering af affald

Skanderborg Vi skal reducere affaldsmængderne ved at genbruge mere. Sådan står der i Renosyds affaldsplan for 2019-2022. Og det kommer helt bogstaveligt til udtryk i kunstværket 'Another Story' af billedkunstneren Lise Vestergaard.

Lise Vestergaard har i samarbejde med Renosyd produceret genbrugskunst (TRASH ART) ud af gamle bøger fra Renosyds genbrugsbutik Værdicentralen. Kunstværket står udstillet i Værdicentralen, og er sat til salg på genbrugsauktion.dk. Pengene fra auktionen har Renosyd valgt skal gå til et lokalt genbrugsinitiativ. Lokale initiativer, der arbejder for mere genbrug skal nemlig hyldes:

”Vi har selv en velfungerende genbrugsbutik, men vi er ikke alene her i Skanderborg og Odder. Der er mange rigtig gode initiativer, og dem vil vi hylde. Vi er sammen om sagen for mere genbrug,” siger Jeppe Vestergaard, leder af Værdicentralen i Skanderborg.

Stem på projekt

I Værdicentralen kan man som kunde læse mere om seks lokale initiativer, der arbejder med genbrug. Kom i Værdicentralen på Danmarksvej 11 og stem på det initiativ, som du synes bør modtage støtte til deres arbejde. I tråd med kunstværkets materialer, nemlig genbrugte bøger, så stemmer man selvfølgelig med bøger.

Hvis du vil købe billedet og få kunst med mening op på væggen, så er det altså på www.genbrugsauktion.dk, du kan byde på værket. Auktionen kører frem til tirsdag 12. november.

Publiceret 11 November 2019 08:00