Mads Sckerl er ny direktør hos Kamstrup. Pressefoto

Mads Sckerl er ny direktør hos Kamstrup. Pressefoto

Ny direktør skal styrke Kamstrup vandforretning

Mads Sckerl er ny direktør hos Kamstrup. Han skal styrke den globale vandforretning

Teknologivirksomheden Kamstrup har ansat ny direktør med solid erfaring inden for vandindustrien og højteknologiske produkter til at udvikle virksomhedens vandforretning globalt.

Kamstrup har siden lanceringen af den første intelligente vandmåler i 2010 oplevet en tocifret vækstrate i deres vandforretning, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Til at fortsætte den succes og ekspandere forretningen har virksomheden ansat Mads Sckerl, som skal stå i spidsen for udvikling og salg af intelligente vandløsninger og services globalt.

Der er et stort potentiale på det globale vandmarked og Kamstrups direktør Kim Lehmann har planer om at fortsætte væksten:

”Vi skal øge vores fokus på vores globale aktiviteter, og Mads er en erfaren leder, der tidligere har været ansvarlig for at internationalisere virksomheder. Efter flere år i udlandet kommer han med en stor indsigt og erfaring, som vi har brug for til at udvikle vores forretning globalt og fortsætte den positive fremgang, vi oplever med vores vandløsninger i øjeblikket,” siger Kim Lehmann, CEO i Kamstrup.

Udvikle og udbrede

En af Mads Sckerls primære opgaver vil være at udvikle og sikre udbredelse af Kamstrups løsninger, der kan optimere vandforsyningen og identificere lækager, som nogle steder i verden er skyld i et vandspild på mere end 50 procent.

Den nye direktør ser frem til udfordringerne og ser et stort potentiale i digitalisering af vandforsyningen.

”Hvis vi hele tiden arbejder med at udvikle løsninger og services, hvor vandforsyninger rundt om i verden får en dybere og mere detaljeret indsigt i deres distributionsnet, kan vi gøre en kæmpe forskel for mange samfund og særligt de steder, hvor vand er en knap ressource. Den opgave er meget vigtig,” fortæller Mads Sckerl.

Mads Sckerl overtager direktørjobbet efter Per Trøjbo, som har haft ansvaret for Kamstrups vandløsninger. Mads Sckerl kommer fra et job som CEO i teknologivirksomheden Senmatic A/S, der er specialiseret i sensorløsninger. Derudover har Mads blandt andet 10 års erfaring fra Grundfos.

Publiceret 06 November 2019 16:00