Erik Kvistborg kan i dag fejre sit 40-års jubilæum. Pressefoto

Erik Kvistborg kan i dag fejre sit 40-års jubilæum. Pressefoto

Erik Kvistborg har 40 års jubilæum

Navne Erik Kvistborg, indkøbschef i AURA Koncernen har 1. november 40 års jubilæum i den østjyske energikoncern.

Erik Kvistborg har en teknisk baggrund med en uddannelse som elektriker i 1975, og senere som installatør fra Aarhus Tekniske Skole i 1977. Efter en kort periode hos en elinstallatør i Hørning samt Midtkraft i Hasle, blev Erik Kvistborg ansat hos Galten Elværk 1. november 1979.

Da Erik Kvistborg begyndte hos Galten Elværk var det primært luftledninger, der var på dagsordenen, men ret hurtigt derefter begyndte man, at kabellægge ledningsnettet, så Kvistborg har haft ansvaret for indkøb af tusindvis af kilometer elkabler i Østjylland.

Og da energiselskaberne i midten af 00’erne begyndte at udrulle en infrastruktur af fibernet, skiftede Kvistborg fokus fra tykke kabler til også tynde kabler. En proces som Erik Kvistborg har været med på hele vejen.

I 2014 fusionerede Galten Elværk med Brabrand Elværk, Østjysk Energi og Viby Elværk og blev til AURA Energi. Her fik Erik Kvistborg ansvar for lager og indkøb i hele koncernen – og sidenhen også for logistik. I forbindelse med jubilæet afholdes en reception i AURA.

Publiceret 01 November 2019 08:54