Johan Bendixen Nissen

Johan Bendixen Nissen

Fantastisk sæsonstart for lokale svømmere

Skanderborg-svømmere fik personlige rekorder, sølv og guld med hjem fra stort stævne

Under weekendens Vestdanske Mesterskaber på kortbane i Hjørring gjorde de to Skanderborgsvømmere Stine Bendixen Nissen og Johan Bendixen Nissen en fantastisk figur.

Stine forbedrede flere af sine helt nye personlige rekorder yderligere og fortsætter sin klatren opad ranglisterne, og Johan kvalificerede sig til to finaler. Det lykkedes Johan at svømme sig til en sølvmedalje i holdkap med ”Horsens Herrer 1” og en flot guldmedalje i 50 meter fri i juniorrækken.

Stine Bendixen Nissen

Stine Bendixen Nissen

Begge svømmerne bor i Skanderborg og har svømmet mange år i Skanderborg Svømmeklub. De har nu deres daglige træning i Horsens Swim. Kontakten holdes fortsat til Skanderborg Svømmeklub med én ugentlig træning i hjembyen.

Hos Horsens Swim kan de sammen med adskillige juniorer og seniorer få den intense daglige konkurrence i bassinet, som skal sikre en fortsat udvikling og gøre dem i stand til fortsat at kvalificere sig til junior- og seniormesterskaber i Danmark samt stræbe efter deltagelse i de europæiske mesterskaber. Primo november går det løs igen i Vejle, hvor de begge deltager i Danske Juniormesterskaber på kortbane.

Stævnesæsonen blev skudt i gang i september med Rema1000 Cup i Horsens, hvor de begge fik flere personlige rekorder. Johan deltog i seks finaler, og han svømmede sig til fire guldmedaljer: tre individuelle og en i holdkap med ”Horsens Herrer 1”.

Publiceret 17 October 2019 08:00