FGU Skanderborg er i gang med at gøre Ry lyserød i uge 40. Pressefoto

FGU Skanderborg er i gang med at gøre Ry lyserød i uge 40. Pressefoto

I Ry må du gramse på babser til Lyserød Lørdag

FGU Skanderborg gør Ry lyserød i uge 40. Oplev desuden kagekonkurrence, gramse-stand, auktion og bagagerums-marked

I uge 40 vil Ry være lyserød. Det sker med materialer skabt hos FGU Skanderborg, og allerstørst bliver det til 'Lyserød Lørdag' 5. Oktober, skriver FGU Skanderborg i en pressemeddelelse.

Medie og Kommunikations-værkstedet laver foldere, plakater og andet informationsmateriale, som skal bruges i ugen op til 'Lyserød Lørdag' og på dagen.

Omsorg og Sundhedsværkstedet laver udsmykning, som skal pryde lygtepælene, torvet med en kagepavillon og torvehallen. Der bliver lavet muffins, som skal pynte kagepavillonen på torvet. Der arbejdes også på en gramseplade, hvor det er muligt at gramse på tre til fem par bryster for 20 kroner. Pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Kager og præmier

Lørdag er der kagekonkurrence på Bytorvet og auktion over præmier i Torvehallen. Det er byens erhvervsdrivende, der sponserer.

Endelig er der bagagerumsmarked for alle interesserede på Siimtoften, hvor al stadeleje går til 'Støt Brysterne'.

"Min drøm er, at medlemmerne af Ry City donere overskudsvare, ukurante vare og noget, som på sigt skal smides ud. Så laver jeg en bod på markedet, hvor jeg sælger alle disse varer," siger Sven Baum, der er en af tovholderne på 'Lyserød Lørdag i Ry.

Publiceret 02 October 2019 18:30