Big Fate Snake er historie, og Anders Blichfeldt's solo-turné når Hotel Ry lørdag 21. september. Pressefoto

Big Fate Snake er historie, og Anders Blichfeldt's solo-turné når Hotel Ry lørdag 21. september. Pressefoto Scanpix Denmark

Oplev Anders Blichfeldt på vejen videre som solo

Kombinerer sine nye sange med Big Fate Snake-hits den 21. september på Hotel Ry

ry Anders Blichfeldt er taget på turné i hele Danmark med sit nye soloshow 'Vejen videre', hvor han slår et smut forbi Hotel Ry 21. september, hvor man kan komme helt tæt på og opleve Anders Blichfeldt på en helt ny måde.

Anders Blichfeldt har siden 2010 dyrket genren 'en mand og en guitar'. Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019, har han besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og 'Vejen videre' er første skridt mod nye eventyr.

Historier fra landevejen

Her får man historierne bag de store Big Fat Snake-hits, hører om mødet med Elvis' band, om venskab og svigt, om at være far til fire og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man er tv-vært på TV2 Charlie - og stadig har mod på nye eventyr.

Anders Blichfeldt har udsendt et nyt album, som ikke minder om noget, han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange, som man forbinder med Anders Blichfeldt - men i meget anderledes versioner.

Billetter kan købes i receptionen på Hotel Ry eller på ticketmaster.dk.

jesl

Publiceret 20 September 2019 16:00