Så er der 'Centimeter Maraton' i Byparken 21. september. Pressekroner

Så er der 'Centimeter Maraton' i Byparken 21. september. Pressekroner

Løb med Rasmus Klump: Centimeter Maraton i Skanderborg

Så er der børneløb i Byparken lørdag 21. september for de 2-10-årige

Børnene kan igen løbe deres helt egen maratondistance på 42.195 cm eller 0,42195 kilometer, når der er 'Centimeter Maraton' i Byparken 21. september.

'Centimeter Maraton' er et løb for alle børn i alderen 2 til 10 år og deres voksne. Løbet har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse, samtidig med at man støtter et godt formål.

"Ruten på 42.195 centimeter giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance. Løbet afvikles på vaskeægte maratonmanér med fællesopvarmning, start- og målportal samt uddeling af løbsnumre/klistermærker, refleksveste med Rasmus Klump, polkaprikkede løbstasker, diplomer og seje guldmedaljer med Rasmus Klump til alle deltagende børn," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Løbet bliver skudt i gang klokken 11.00 i Byparken, og fra klokken 10.00 er der udlevering af refleksveste og løbstasker. Billetter kan købes på Kulturhusets hjemmeside. Centimeter Maraton arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med Continental, Madame Butterfly og DGI. Løbet i Skanderborg støttes af Kulturhuset Skanderborg.

Overskuddet går ubeskåret til Børneulykkesfonden.

Publiceret 20 September 2019 08:00