Den fem timer lange opera 'Valkyrien' er en af de fire operaer i Wagners 'Ringen-cyklus'. På fredag kan man opleve den for 50 kroner. Pressefoto

Den fem timer lange opera 'Valkyrien' er en af de fire operaer i Wagners 'Ringen-cyklus'. På fredag kan man opleve den for 50 kroner. Pressefoto Photo by Richard Termine

Operabio i Skanderborg: Valkyrien får vinger før kulturaften

Den fem timer lange opera 'Valkyrien' kan opleves på fredag

Fredag 20. september er der Kulturaften i Skanderborg Kommune, og her tager Biografen Kulturhuset forskud på aftenen allerede kl. 11, hvor man kan opleve Wagners opera 'Valkyrien' til en særudgave af Operabio.

Den fem timer lange opera 'Valkyrien' er en af de fire operaer, der udgør Wagners 'Ringen-cyklus'. Den er inspireret af nordisk mytologi og rummer lidt af det hele: stormende forelskelse, en ond skurk, en gribende afsked. Mest kendt er Valkyrieridtet, der er brugt i mange film.

Normalt koster operabio 195 kr., men i dagens anledning er prisen kun 50 kr.

Kulturaftenen fortsætter kl. 19.30, hvor der er danseevent under overskriften 'Vild med at danse', hvor danseinstruktørerne Errol og Ami Williamson underviser i salsa. Alle kan være med - man behøver hverken tidligere erfaring eller en dansepartner.

Errol og Ami Williamson, der er bror og søster, optræder også med et kort show. De har vundet både VM-sølv og EM-bronze og er syvdobbelte danmarksmestre.

Der er gratis adgang til dansearrangementet.

Publiceret 19 September 2019 06:00