Anders Laursen, der selv er bosiddende i Skanderborg, får som ny direktør sin daglige gang på Skanderborg Bryghus fra 1. september. Pressefoto

Anders Laursen, der selv er bosiddende i Skanderborg, får som ny direktør sin daglige gang på Skanderborg Bryghus fra 1. september. Pressefoto

Ny direktør skal løfte Skanderborg Bryghus

Skal udnytte potentialet fuldt ud for det fremgangsrige bryggeri

Skanderborg Bryghus åbnede i 2015 og har siden åbningen taget mange store spring. Derfor er tiden også inde til at få en direktør, der kan være med til at danne rammerne og strategien for de næste mange år, lyder det i en pressemeddelelse fra bryghuset.

Den nye direktør hedder Anders Laursen og er 45 år. Han har to børn på 15 og 17 år, er bosiddende lokalt i Skanderborg og har en stærk kommerciel baggrund fra fødevarebranchen.

Han er blevet præsenteret for medarbejderne og får sin faste dagligdag på bryghuset fra 1. september

"Jeg har fået et rigtig godt indtryk af hele virksomheden og de spændende vækstmuligheder, der ligger. Jeg er overbevist om, at Skanderborg Bryghus er gearet til fremtiden, og der ligger helt sikkert et uforløst potentiale," udtaler Ander Laursen i pressemeddelelsen.

Fantastiske øl

"Skanderborg Bryghus er på mange måder unikt. Dels har man en masse frivillige, der brænder for det lokale bryggeri, og så har man en masse knowhow, et topmoderne produktionsapparat og sidst men ikke mindst nogle fantastiske øl," fortsætter han.

Anders Laursen har tidligere haft kommercielle stillinger i Tulip og Arla Foods samt været direktør for 3-Stjernet og Rokkedahl Kylling. Senest kommer han fra en kommerciel direktørstilling i laksebranchen og har i alt over 20 års erfaring fra fødevarebranchen.

Skanderborg Bryghus er gået fra at være et lille lokalt bryghus til et professionelt bryggeri. Bryggeriet har arbejdet målrettet med dels at udvide og mangedoble produktionskapaciteten, etablere en fast medarbejderstab samt gøre bryggeriet 100 procent økologisk.

Drift og udvikling

Tiden er nu kommet til at tage næste skridt, hvor potentialet skal udnyttes fuldt ud og hvor drift, udvikling og vækst bliver en del af hverdagen.

"Anders kommer med den helt perfekte baggrund, og jeg er sikker på, at han bringer en masse viden, struktur og nye ideer med," udtaler bestyrelsesformand for Skanderborg Bryghus Erling Weber Jensen i pressemeddelelsen.

Publiceret 30 August 2019 17:00