Ørneboden på Himmelbjerget danner ramme om Danmarks højeste banko, når der spilles på plænen tirsdag 6. august. Pressefoto

Ørneboden på Himmelbjerget danner ramme om Danmarks højeste banko, når der spilles på plænen tirsdag 6. august. Pressefoto

Landets højeste banko og sommerkælkebane

Få det sidste sjov ud af ferien ved at tage et smut på Himmelbjerget

ry Tirsdag 6. august kl. 13 kan man for første gang prøve at spille banko på Himmelbjerget. Spillet er arrangeret af Max Hvarregaard fra Ørneboden på Himmelbjerget, og han lover, at det nok skal blive sjovt.

"Jeg glæder mig til at være 'spilmester' til den allerførste gang, der bliver spillet banko på Himmelbjerget - Danmarks højeste banko," siger Max Hvarregaard i en pressemeddelelse fra VisitSkanderborg.

Han opfordrer til at tage hele familien med - der er masser af plads på plænen ved Ørneboden. Hver spilleplade koster kun en 20'er, og præmierne er souvenirs fra Ørneboden til en samlet værdi af flere tusinde kroner.

Vintersjov i sommervejr

For dem der savner lidt vinterfornøjelser, laver legepilot Palle Krabbe torsdag 8. august Himmelbjerget om til en sommerkælkebakke. Kom med når han ruller sine helårs-kælkebakke ud kl. 11-16, lyder opfordringen.

Tjek alle aktiviteterne på Himmelbjerget på www.visitskanderborg.dk.

jesl

Publiceret 04 August 2019 06:00