Sponsoransvarlig Carsten Wyrle fra GFS udpeger for afdelingsdirektør Morten Greve, hvordan Jutlander Bank Park skal indrettes med nye bander, træner- og udskiftningsbænke - og ikke mindst en siddetribune. Pressefoto

Sponsoransvarlig Carsten Wyrle fra GFS udpeger for afdelingsdirektør Morten Greve, hvordan Jutlander Bank Park skal indrettes med nye bander, træner- og udskiftningsbænke - og ikke mindst en siddetribune. Pressefoto

Ny opvisningsbane for Galten FS godt på vej

Banen ved idrætscenteret i Klank er blevet navngivet Jutlander Bank Park

Fodboldafdelingen i Galten Forenede Sportsklubber er i øjeblikket er ved at etablere en ny opvisningsbane ved idrætscenteret i Klank.

Banen, som først og fremmest skal lægge græs til, når GFS' førstehold spiller hjemmekampe, får navnet Jutlander Bank Park i anledning af massiv støtte fra banken:

"Med det nye sponsorat vil vi gerne sende det signal, at Jutlander Bank ikke kun er med på de stadions, hvor vores navn bliver eksponeret på TV under ligakampe, men også mindre steder, hvor vi simpelthen bare ønsker at bakke om et godt, lokalt initiativ."

Sådan forklarer afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Galten, Morten Greve, at banken er gået massivt ind med støtte til Fodboldafdelingen i Galten Forenede Sportsklubber, som i øjeblikket er ved at etablere en ny opvisningsbane ved idrætscenteret i Klank.

Vi skal have rejst nye mål, nye bander, en ny måltavle og – ikke mindst – en tribune

Banen, som først og fremmest skal lægge græs til, når GFS’ førstehold spiller hjemmekampe, får navnet Jutlander Bank Park.

Nyt over hele linjen

Den nye bane er anlagt, og det nysåede græs på Klank står grønt og frodigt, men græsset skal have fred og ro til at få ordentlig fat, inden næste sæson begynder i løbet af august, forklarer Carsten Wyrle, der er en af GFS’ blæksprutter, som arbejder med projekt Jutlander Bank Park:

"Vi skal have rejst nye mål, nye bander, en ny måltavle og – ikke mindst – en tribune, som vi forhåbentlig også får overdækket," forklarer Carsten Wyrle, der også bebuder nye adgangsforhold fra hallen ned til nye udskiftnings- og trænerbænke.

"Det bliver så fedt," er Carsten Wyrle og Morten Greve enige om.

Der er endnu ikke sat dato på åbningskampen.

Publiceret 25 June 2019 17:00