Hele 131 hold deltog i 2018 i det udendørs håndboldstævne i Stjær, men det antal ser ud til at blive overgået i år. Pressefoto

Hele 131 hold deltog i 2018 i det udendørs håndboldstævne i Stjær, men det antal ser ud til at blive overgået i år. Pressefoto

Stjær:

Håndboldstævne sprænger alle rammer

Sidste år rekord til Stjær Håndbolds græsstævne bliver slået i år

Det årlige udendørs håndboldstævne i Stjær, der har tradition for at blive afviklet den første lørdag i juni, ser ud til at alle rammer.

"Lige nu har ca. 120 hold tilmeldt sig stævnet. Vi ved, at der vil komme flere tilmeldinger de næste dage, da flere klubber først er startet med sommerhåndbold 1. maj, og derfor har bedt om udsættelse af deres tilmelding," fortæller Annette Thorsted fra Stjær Boldklubs Håndboldafdeling i en pressemeddelelse.

Sidste år deltog 131 hold, hvilket var det største antal hold nogensinde, og i år havde Stjær Boldklub ikke forventet så mange hold, fordi stævnet falder i Kristi Himmelfartsdagene, hvor der er rigtig mange der holder ferie.

Tradition for mange

Men det ser ud til, at for rigtig mange foreninger er det blevet tradition at tage til udendørs håndbold i Stjær.

"Så også i år bliver der et stort ryk ind i Stjær til et af Danmarks største endagsstævner i udendørs håndbold, og det glæder vi os rigtig meget til," siger Annette Thorsted.

Publiceret 09 May 2019 17:00