Cirkus Gustav fra Ry sammen med akrobatgruppen Volantes fra Østbirk instruerer voksne og børn til cirkuskunster.

Cirkus Gustav fra Ry sammen med akrobatgruppen Volantes fra Østbirk instruerer voksne og børn til cirkuskunster.

Ry: Aktiv cirkusdag for hele familien

Lørdag 11. maj er der på Stationstorvet i Ry såvel vovede akrobatiske luftnumre, cirkusheste og søde klovne som 'farlige' dyr

Cirkus Gustav og Akrobatgruppen Volantes inviterer til Store Cirkusdag for hele familien på Stationstorvet 1 i Ry lørdag 11. maj kl. 12-14.

Alle er velkomne, når Cirkus Gustav fra Ry sammen med akrobatgruppen Volantes fra Østbirk er klar til at instruere såvel voksne bedstemødre og -fædre, forældre og unge som små børn til cirkuskunster.

Deltagerne lærer hulahopringe, at jonglere med bolde, kegler og tallerkener på pinde samt akrobatik for store og små. Børnene inddeles i grupper efter alder og ønsker sammen med voksne, der instruerer.

"Vi satser på at få mange artister i den store manege på Stationstorvet, når vi lidt før klokken 14 indbyder hele byen til at overvære vores cirkusforestilling. Der bliver såvel vovede akrobatiske luftnumre, cirkusheste og søde klovne som farlige dyr," siger to af arrangørerne Christian Carstensen fra Ry Kulturforening og klovnen Lars Henrik Rasmussen fra Cirkus Gustav i en pressemeddelelse.

Deltagerbetaling 40 kr.

Publiceret 09 May 2019 13:00