Lise Schou, kiropraktor og ny indehaver af Kiropraktor Skanderborg

Lise Schou, kiropraktor og ny indehaver af Kiropraktor Skanderborg

Ny indehaver af Kiropraktor Skanderborg

Lise Schou er ny indehaver af Kiropraktor Skanderborg

Den 44-årige kiropraktor Lise Schou har 1. december 2018 overtaget Kiropraktisk Klinik i Skanderborg Sundhedshus, og klinikken har i den forbindelse skiftet navn til Kiropraktor Skanderborg.

Virksomhedsoverdragelsen betyder en forøgelse af klinikkens ydelser, da den hidtidige ejer Jimmy Midtgaard fortsætter som kiropraktor på klinikken og samtidig har ansvaret for, at klinikken er landet det helt rigtige sted.

”Jeg har brugt lang tid på at finde den rette til at overtage klinikken, og Lise Schou rummer alle de faglige og menneskelige kompetencer, jeg mener, er nødvendige for at videreføre klinikken i den samme ånd som hidtil,” siger Jimmy Midtgaard.

Lise Schou ser frem til at blive selvstændig erhvervsdrivende og til at have en særdeles kompetent kollega ved sin side.

”Jimmy er en meget erfaren og anerkendt kiropraktor,” siger Lise Schou.

Hun forklarer, at hun allerede ved første samtale havde en rigtig god kommunikation, og hun og Jimmy Midtgaard kunne let forene deres fælles ønsker for klinikkens fortsatte virke. Derfor blev de hurtigt enige om, at Lise Schou var den helt rette til at overtage klinikken og den daglige drift. Jimmy Midtgaard ønskede at fortsætte sit virke som kiropraktor i klinikken på nedsat tid.

”Det samarbejde glæder jeg mig rigtig meget til,” siger Lise Schou.

Kortere behandlingsforløb

En af hendes kæpheste er at bidrage til patienternes flow i sundhedsvæsnet, så de ikke bliver kastebold mellem forskellige specialer, men hurtigst muligt bliver henvist til den korrekte speciallæge.

”Kiropraktor Skanderborg skal være kendt for at tage hånd om patienternes helbred, og ikke kun varetage ledproblematikker med almindelige manipulationsteknikker. Jimmy og jeg vil sammen arbejde for at skabe kortere og bedre behandlingsforløb,” siger Lise Schou.

Målsætningen for 2019 bliver at skabe et godt tværfagligt samarbejde med lægeklinikker, speciallæger, fysioterapeuter, massører og andre sundhedsfaglige aktører, som vil give patienterne en bedre helhedsoplevelse i et behandlingsforløb.

”Jeg ønsker, at alle, der kommer i klinikken, kan mærke, at vi brænder for at hjælpe folk til et bedre helbred. Jeg er ikke blot en klassisk kiropraktor, der kun behandler med manipulationsteknikker. Jeg tænker i helheder og behandler også muskler, ledbånd og informerer om ergonomiske tiltag og vejleder gerne om enkle, effektive øvelser,” forklarer Lise Schou.

Kiropraktor-Skanderborg

Lise Schou kommer oprindeligt fra Herning. Hun overtog klinikken Kiropraktor Skanderborg 1. december 2018. Lise er uddannet i 2008 på Syd Dansk Universitet og efterfølgende på Anglo-European College of Chiropractic.

Læs mere på kiropraktor-skanderborg.dk

Publiceret 17 January 2019 10:00